Resum de la tarda XIC a l’Institut de Bruguers

 

cartell_T_XIC_p

Vídeo de Gavà Televisió

Noticia a la revista Bruguers

La tarda va començar amb un ambient magnífic al nostre institut. Els alumnes ja portaven força estona preparant les activitats que mostrarien als nostres il·lustres visitants.

Va començar la jornada amb el parlament del responsable de les Jornades XIC , la Xarxa d’intercanvi i Coneixement, del director general del Baix LLobregat i del director de l’Institut de Bruguers.

DSC_0062a Opt

DSC_0073 Opt

La primera part va consistir en una presentació del nostre projecte de Programació, Robòtica i disseny 3D. Es va plantejar de manera que fos útil, per a aquells docents que volen implementar un projecte similars a les seves escoles i instituts. Els docents es van mostrar molts interessants en el nostre projecte i van realitzar diverses preguntes de caire pràctic força interessants.

DSC_0080 Opt

Després vam cedir el protagonismes als alumnes en la segona part de la jornada. Vàrem preparar dos espais diferents on els alumnes explicaven diferents activitats que realitzant durant el curs. Els assistents va felicitar públicament a l’institut per la qualitat humana, la implicació i els coneixements demostrats pels nostres alumnes.

DSC_0110 Opt.JPG

Activitat de 3r ESO. Plaques BQ i Bitbloq

DSC_0122 Opt.JPG

Parking automatitzat per alumnes de l’ESO

DSC_0126 Opt.JPG

Control de robots a través d’una app disenyada amb APP Inventor

DSC_0124 Opt.JPG

Treballant mates amb un robot de PICAXE

DSC_0145 Opt.JPG

Resolent un laberint amb Moway

DSC_6553.JPG

Alumnes de 1r d’ESO explicant activitats d’Scratch

DSC_0098 Opt

Explicant un projecte pels més petits de primària

 

DSC_0102 b Opt

Robots pels més petits

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Articles, Batxillerat, ESO, Impressió 3D, Primària i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari